گروپ دیزاین | ارائه دهنده خدمات نوین

توقف افزونه ها وردپرس

 ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۴

وردپرسی های عزیز، حتما بارها پیش آمده که بعد از یک به روز رسانی، یک تغییر ساده، و یا اضافه کردن چند پلاگین، یک دفعه به صفحه ی سفید معروف وردپرس برخورد کنید (white screen of death) و یا به هر دلیلی هیچ دسترسی ای به ناحیه مدیریت وردپرس نداشته باشید. حالا تصور کنید در این حالت ندانید که مشکل از کجاست و نیاز داشته باشید که همه ی افزونه هایتان را غیر فعال کنید. اما سوال اینجاست که بدون دسترسی به مدیریت، چطور میتوان چنین کاری را انجام داد؟

plugin توقف افزونه ها وردپرس

در این مقاله ی نسبتا کوتاه سه شیوه ی ساده را به شما آموزش میدهیم که به انتخاب خودتان و بر حسب شرایط، با کمک هر یک از آنها میتوانید به سادگی همه ی افزونه هایتان را به صورت یکجا غیر فعال کنید. روش اولی که به شما یاد میدهیم از طریق FTP و روش دوم از طریق phpMyAdmin است. با ما همراه باشید.

غیر فعال کردن همه افزونه های وردپرس از طریق دیتابیس با استفاده از phpMyAdmin
برای غیر فعال کردن افزونه ها از طریق دیتابیس، ابتدا از طریق phpMyAdmin به دیتابیس وردپرس خود بروید و سپس وارد جدول wp_options شوید. (همانطور که قبلا هم گفتیم، پیشوند جدول شما ممکن است wp_ نباشد، بنابراین نگذارید این پیشوند شما را دچار سردرگمی کند)
در جدول wp_options فیلد active_plugins را پیدا کنید. حالا باید مقدار این فیلد را ویرایش کرده و آن را بر روی :

قرار دهید.
با این روش توانستید از طریق دیتابیس، همه ی افزونه های خود را غیر فعال کنید.

اگر از این بخش مشکلتون حل نشد میتونید از لاگ های سیستمتون مشکل را چک کنید.

غیر فعال کردن همه افزونه های وردپرس با استفاده از FTP
برای انجام این روش، هم میتوانید از یک نرم افزار FTP استفاده کنید و هم اینکه مستقیما فایل منیجر هاستتان را مورد استفاده قرار دهید. به هر حال اگر به دنبال نرم افزار FTP میگردید.
از طریق نرم افزار FTP یا فایل منیجر خود به فولدر wp-content بروید. در اینجا فولدری با نام plugins مشاهده خواهید کرد. تنها کاری که در اینجا لازم است انجام دهید این است که نام فولدر را به نام دیگری تغییر دهید. هر نامی که انتخاب میکنید مهم نیست، مثلا میتوانید نام فولدر را به deactivated-plugins تغییر دهید.

بعد از این کار، اگر تا حالا به ناحیه مدیریت دسترسی نداشتید، قادر خواهید بود دوباره وارد بخش مدیریت شوید. وقتی توانستید با موفقیت وارد مدیریت وردپرس شوید، دوباره به سراغ فولدری که همین حالا با هم تغییر نام دادیم برگردید و نام آن را به نام اصلی خود، یعنی plugins برگردانید. در این حالت کلیه ی پلاگین های شما در بخش افزونه های وردپرس به صورت غیر فعال پدیدار میشوند و شما قادر هستید یکی یکی آنها را فعال کنید تا ببینید مشکل از کجا بوجود آمده بوده است.

هر دوی این روش ها خوب هستند و اینکه کدام یک را انتخاب میکنید کاملا به راحتی خود شما بستگی دارد. اما به طور کلی انجام روش دوم ممکن است برای عموم افراد و خصوصا کسانی که با دیتابیس سر و کار ندارند ساده تر باشد.

روش سوم ابتدا یک پوشه جدید در فایل پلاگین بسازید تمامی پلاگین ها را منتقل آن پوشه کنید تمامی افزونه ها غیر فعال میشوند پس از ورود به پنل آن افزونه های که مناسب هستند را برگردانید و مابقی را حذف کنید.

0 0 vote
Article Rating
مشترک ها
به من اطلاع بده
guest
2 Comments
قدیمی ترین
جدید ترین بیشترین امتیاز
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

ممنون خیلی عالی بود

گفتگو از طریق واتس آپ