در مطالب قبلی به اهمیت و ضرورت ساخت و طراحی اپلیکیشن پرداختیم و متوجه شدیم که با گسترش استفاده از تلفن های همراه ، دستگاهای هوشمند و اینترنت موجب شده که اکثر کسب و کارها به طراحی اپلیکیشن روی آورند .شاید تصور کنید که با افزایش تعداد و تنوع در این اپلیکیشن ها ، دیگر ایده ای نو برای طراحی اپلیکیشن وجود نداشته باشد اما کاملا در اشتباهید چراکه هنوز هم کسب و کارهایی هستند که نیازمند به راه اندازی این اپلیکیشن ها می باشند.
در این مطلب قصد داریم به معرفی زبان ها و نرم افزارهای طراحی اپلیکیشن بپردازیم :
اندروید استادیو (Android Studio): زبان پیش فرض این نرم افزار محبوب ، جاوا می باشد و به صورت رایگان در گوگل قابل دسترس بوده و محیط کاربردی بسیار ساده ای دارد.
ویژگی های Android Studio
JoApp: با استفاده از این نرم افزار به راحتی می توانید اپلیکیشن اندروید بسازید و همچنین می توانید :
سایت های متعددی در این زمینه فعالیت میکنند که در نهایت خروجی اپلیکیشن را به کاربران ارائه می دهد که اسامی برخی از آنها Field Squared ، Zengine : WorkXpress ، SalesForce ، OutSystems ، Platform ، Webflow است ، که از جمله بهترین آنها :
Field Squaread: یکی از ابزارهای قدرتمند مبتنی بر وب که با استفاده از این برنامه میتوانید اپلیکیشن اندروید خود را با ویژگیهای دلخواهتان بسازید.
Zengine: برنامه ای مبتنی بر وب است که در آن ابزارهای لازم برای تولید اپلیکیشن اندرویدِ از قبل نوشته شده است به منظور استفاده برای افرادی که دانش برنامه نویسی ندارند اما علاقمند به ساخت اپلیکیشن اندروید هستند .
یک زبان برنامهنویسیِ شیءگرا است که نخستین بار توسط جیمز گاسلینگ ایجاد گردید و در سال ۱۹۹۱ به عنوان بخشی از سکوی جاوا منتشر شد . این زبان ویژگی های و کاربرهای زیادی در تمام سیستم عامل ها دارد و یکی از زبان های پرطرفدار برنامه نویسان به علت قابلیت های زیاد آن می باشد و این زبان پایه ی سایت های بزرگ جهان مانند گوگل و یاهو است و از همین رو است که گوگل برای طراحی اپلیکیشن های سیستم عامل اندروید ، زبان جاوا را انتخاب کرده است . این زبان به نسبت سایر زبان های مشابه ، کارآمدتر و یادگیری و آموزش آن سهل تر می باشد.