گروپ دیزاین | ارائه دهنده خدمات نوین

۱۰ روش اصولی افزایش رتبه وب سایت 

 ۱۳ مرداد ۱۳۹۸

رتبه وب سایت 10 روش اصولی افزایش رتبه وب سایت 

رتبه وب سایت در موتورهای جستجو تاثیر بسیاری در کسب و کار شرکت ها دارد و اکثر شرکت ها تلاش می کنند  در نتایج جستجوی این موتور ها مخصوصا گوگل رتبه بهتری داشته باشند. در حقیقت رتبه بهتر وب سایت در موتورهای جستجو به رونق کسب و کار اینترنتی شرکت ها بسیار کمک می کند این همان چیزی است که از آن به عنوان بازاریابی اینترنتی و یا دیجیتالی یاد می شود.

۱۰ روش اصولی و کارامد افزایش رتبه وب سایت

۱ – انتخاب عنوان مناسب برای صفحه

عنوان صفحه که در بالای مرورگر نمایش داده می شود مهترین آیتمی است که موتورهای جستجو توسط آن متوجه موضوع صفحه می شوند. برای آنکه بهترین عنوان را برای صفحات وب سایت خود برگزینید تا رتبه وب سایت خود را افزایش دهید می بایست نکات زیر را رعایت نمایید:

  • عنوان صفحه را برای کاربر وب سایت طراحی کنید و نه برای موتورهای جستجو. عنوان می بایست برای کاربر جذابیت داشته باشد .
  •  از کلمه کلیدی حتی المکان یک بار در عنوان استفاده گردد (از کلمات کلیدی بیش از حد استفاده نکنید و سعی کنید هر صفحه  و مقاله شما بر روی یک کلمه کلیدی تمرکز داشته باشد).
  • در انتهای عنوان نام برند خود را حتما ذکر نمایید .
  • لازم نیست مترادف ها را در عنوان بیاورید، کافی است مترادف های کلمه کلیدی را در بدنه مقاله خود استفاده نمایید .
  • مهترین صفحه وب سایت صفحه اصلی سایت می باشد. در انتخاب کلمه کلیدی برای این صفحه بسیار دقت نمایید. کافی است مهترین کلمه کلیدی خود را که سایر کلمات را تحت پوشش قرار می دهد در ابتدا و در انتها نام برند خود ذکر نمایید.

۲ – میزان استفاده از کلمات کلیدی در بدنه مقاله

لازم نیست از کلمه و یا کلمات کلیدی خود در صفحه بسیار استفاده نمایید و صفحه خود را پر از کلمه کلیدی نمایید. مقاله می بایست برای کاربر نوشته شود و نه موتورهای جستجو.  یک بار استفاده از کلمات کلیدی برای یک صفحه کافی است و مهم آن است که مقالات و صفحات سایت شما حس خوبی در کاربر ایجاد کنند . در صورتی که کاربر وارد صفحه ای شود و صفحه پاسخ گوی جستجوی انجام شده کاربر نباشد کاربر در صفحه مورد نظر باقی نخواهد ماند و این به ضرر رتبه وب سایت می باشد. بنابراین مهترین مسئله ارائه اطلاعات مفید و مورد نیاز به کاربر می باشد.

۳ – به روز رسانی وب سایت

سعی کنید حتما سایت خود را در یک سیکل زمانی مشخص به روز رسانی کنید. به عنوان مثال هفته ای یکبار در سایت مقاله جدید و اخبار مرتبط به زمینه شغلی خود بارگذاری نمایید. کیفیت مقالات و صفحات وب سایت شما بسیار مهم است و تاثیر بسیاری در رنک و رتبه وب سایت شما در موتورهای جستجو خواهد گذاشت.

۴ – چرخه تولید محتوای جدید در سایت

از هم اکنون برای سایت خود برنامه ریزی نموده و با توجه به امکانات و زمان خود چرخه زمانی مشخصی را برای ارسال مقالات جدید در سایت معین نمایید. به عنوان مثال می توانید هفته ای یک و یا چند مقاله و یا یکی در هر ماه در سایت خود بارگذاری کنید. نکته ای که مهم می باشد آن است که شما این زمان بندی را برای همیشه رعایت کنید ، به این صورت که اگر شما هر روز یک مقاله جدید در سایت خود بارگذاری می کنید این کار را برای همیشه ادامه دهید. ادامه این ریتم تاثیر بسیار مثبتی در رنکینگ سایت شما خواهد داشت. البته همیشه کیفیت مقدم بر کمیت می باشد و در صورتی که نمی توانید ارسال مقاله جدید را در سایت با زمان بندی مشخص و کیفیت قابل قبول را ارائه نمایید سعی کنید مدت زمان بیشتری را برای ارسال هر مقاله خود در سایت معین کنید.

۵ – میزان و حجم مطالب صفحات وب سایت

هر چه مطالب سایت شما عمیق تر باشد و موضع مورد نظر را بیشتر تحت پوشش دهد تاثیر مثبت تری خواهد داشت. سعی نمایید حداقل ۱۰ سطر متن برای صفحات وب سایت خود داشته باشید و جنبه های مختلف موضوع را به صورت کامل بررسی نمایید. بررسی جنبه های مختلف موضوع باعث شده تا نیاز کاربر تنها با خواندن مقاله شما برطرف شود. هر چه مقالات شما جامع تر و کامل تر باشد تاثیر بیشتری در سئو  و رتبه وب سایت شما خواهد داشت و بنابراین گروپ دیزاین شما را تشویق می نماید سایت خود را تبدیل به مرجع اطلاعاتی زمینه فعالیت خود نمایید.

۶ – موضوع مقالات وب سایت

مقالات وب سایت را حتما در زمینه شغلی خود ایجاد نمایید. شما با مشتریان خود در تماس هستید و نیازهای آنان را می شناسید پس برای رفع این نیازها مقالاتی را ایجاد کنید. ایجاد مقالات مفید برای کاربران به برند شدن شما منجر خواهد شد. زیرا آنان وب سایتی را می یابند که به تمامی نیازهایشان در زمینه شغلی شما پاسخ داده شده است.

۷ – برند سازی

در صورتی که ادعا می نمایید شرکت معتبری هستید و فعالیت شما از سایر شرکت ها متمایز است می بایست برند خود را داشته باشد. بر روی برند خود تمرکز نمایید زیرا برندینگ چیزی است که موتورهای جستجو هم اکنون ارزش بیشتری برای آن قائل هستند و الگوریتم هایی را برای تشخیص برندهای معتبر ارائه می نمایند.

۸ – نسخه موبایلی وب سایت

چندین ماه است که گوگل نسخه موبایلی را یکی از فاکتورهای رنک دهی وب سایت در نتایج جستجو در نظر گرفته است و بنابراین سایت هایی که نسخه موبایلی دارند رتبه بهتری در موتورهای جستجو خواهند گرفت. امروزه با توجه به افزایش گسترده استفاده کنندگان از موبایل و تبلت برای مرور وب سایت ،  طراحی نسخه موبایلی وب سایت بسیار ضروری می باشد. در حقیقت کاربر می بایست بتواند توسط موبایل و تبلت به راحتی و بدون نیاز به اسکرول صفحه و زوم، وب سایت شما رویت نماید و مطالب آن را مطالعه نماید. همچنین در صورتی که وب سایت شما امکان خاصی را در اختیار کاربران قرار می دهد کاربران می بایست بتوانند عملیات های لازم را در سایت شما به راحتی انجام دهند در غیر این صورت ممکن است وب سایت شما را به دلیل عدم نمایش درست در موبایل و تبلت ترک نمایند که این به ضرر کسب و کار و سئو وب سایت شما می باشد. بنابراین در صورتی که هنور نسخه موبایلی وب سایت خود را طراحی نکرده اید  بهتر است هم اکنون اقدام به انجام این کار نمایید.

۹ – سئو – بازدید کنندگان راضی

امروزه سئو چیزی جز بازدید کنندگان راضی وب سایت نیست. بازدید کنندگان رضایت مند شما ، مدت زمان بیشتری را در سایت شما صرف می کنند و ممکن است مطالب شما را در شبکه های اجتماعی خود و سایر سایت ها به اشتراک بگذارند و این دو مورد جزو مهترین المان های رنکینگ موتورهای جستجو می باشد و تاثیر به سزایی در رتبه سایت شما خواهد داشت . در حقیقت شما می بایست وب سایت خود و مطالب آن را به گونه ای طراحی نمایید تا کاربران مدت زمان بیشتری را در سایت شما بگذرانند و مطالب شما را به اشتراک بگذارند .

۱۰ – داشتن صبر

داشتن صبر و پشتکار در عملیات سئو مهترین مسئله می باشد و سئو عملکرد یکباره نیست و شما می بایست برنامه ریزی مناسب در آینده برای انجام عملیات های لازم برای سئو وب سایتتان را داشته باشید ؛ شما به صورت متداول باید برای وب سایت خود مطالب و محتوای جدید آماده کنید و بک لینک سازی شما نیز می بایست توسط متخصص سئو ادامه یابد ؛ حتی در صورتی که رتبه اول گوگل برای کلمه کلیدی مورد نظر هستید ادامه عملیات سئو شما باعث ماندگاری و بهتر شدن رتبه وب سایت شما می گردد.

0 0 vote
Article Rating
مشترک ها
به من اطلاع بده
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
گفتگو از طریق واتس آپ